Kerbor Kft.

Monor

"Különleges borok mellé különleges ételek! "

"Szárazhegyen évszázados hagyománya van a szőlő- és bortermelésnek, a Kerbor Kft. országos összevetésben is jelentős nagyságú területen, mintegy 300 hektáron termel itt szőlőt, igen széles fajtaválaszték mellett.

Nálunk a nagy világfajták mellett olyan különleges, magyar nemesítésű, máshol szinte alig fellelhető, különleges fajtákat is kóstolhat, mint a Generosa, a Rozália, a Magyar rizling, a Kövérszőlő, a Karát, vagy a Dunagyöngye.

Kézműves borainkat szigorú ökológiai gazdálkodás szerint termelt szőlőinkből készítjük, palackozzuk Önnek!

Különleges borok mellé különleges ételek! Borestjeink, gasztronómiai eseményeink során a felkínált borok mellé helyben, biogazdálkodásban termelt alapanyagokból készített ételsorokat szolgálunk fel. Ridegtartásban nevelt szürkemarha, mangalica, kapirgálós tyúk… nálunk ez a természetes!

Felejthetetlen borestek, kiváló ételek, határtalan hangulat! Tegyen sétát birtokunkon! Elfáradt? Vagy csak romantikázna? Folytassa lovaskocsin a barangolást!

Inkább aktív kikapcsolódásra, határtalan szabadságot nyújtó élményekre vágyik? Pattanjon lóhátra! Gyönyörködjön ménesünkben, a szürkemarha és rackabirka nyájban, a táj és a birtok varázslatos szépségében!"

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

2200 Monorierdő, Szárazhegy
Telefon: 06-29-619-200
Email: kerbor@monornet.hu
Honlap: https://www.kerbor.netpeople.hu

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 48
A regisztrált kártyák száma: 714