KétSzabó Pince és Fogadó

Monor

"Szeretettel várjuk a Monori Pincefalu szívében, ahol Ön is otthon érezheti magát."

"A névadó két Szabó 2004-ben vásárolta meg a Strázsahegy legnagyobb egybefüggő, 2 hektáros birtokát, melyen két, XIX. századi pince és présház, valamint régi magyar szőlőfajták tőkéi őrzik a múlt hagyományait, értékeit, ízeit.

A Fogadó családi, baráti összejövetelek, esküvők, céges rendezvények ideális helyszíne. 55 fő a hangulatos vincellérházban, jó idő esetén további 50 személy a napsütötte teraszon foglalhat helyet. A tornácos házban 20 embert tudunk vendégül látni.

A rendezvények idején konyhánkban készülő hagyományos és kortárs ízek alapanyagai jórészt a családi gazdaságból származó húsok, zöldségek, gyümölcsök.

Nyáron és ősszel betölti a levegőt a készülő lekvárok, befőttek, savanyúságok illata, melyek az év folyamán a vendégek elé kerülnek.

Fontos számunkra, hogy a felhasznált nyersanyagok a lehető legjobb minőségben, frissen, környékbeli termelőktől kerüljenek az asztalára.

A szőlőültetvény gyöngyszemei a több mint 100 éves kadarka és olaszrizling tőkék, melyeknek kézműves módszerekkel készített borait a 6 méter mély, löszbe vájt pince vigyázza. Ezek mellett kövidinka, ezerjó, kékfrankos és rajnai rizling borok is pihennek a hordókban, hogy egy kóstoló alkalmával az Önök poharaiba kerüljenek.

Szeretettel várjuk a Monori Pincefalu szívében, ahol Ön is otthon érezheti magát."

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

2200 Monori Pincefalu Kadarka-sárfehér sor
Telefon: 06-20-333-94-18
Email: szabo.gyula@ketszabo.hu
Honlap: http://www.ketszabo.hu

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 48
A regisztrált kártyák száma: 714