KultPince

Monor

"A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye."

"A KultPince a kultúra és a bor találkozóhelye, kellemes, hangulatos társasági események, baráti beszélgetések színhelye. Rendszeres, visszatérő programjainkkal – legyen az koncert, filmvetítés, kiállítás, táncos mulatság, egyéb kulturális esemény vagy tematikus borest – szórakozási, kikapcsolódási lehetőséget biztosítunk nemcsak a Monorról és környékéről hozzánk betérőknek, hanem a távolabbról érkező vendégeinknek is.

A KultPince a Monori Pincefalu jelenleg legnagyobb befogadóképességű pincéje, rendezvényhelyszíne. A 3000 négyzetméteres területen az 80 fő befogadóképességű pince és a 90 fős zárt, fűthető fröccsterasz mellett 50 fős rendezvényteremmel, konyhával és kiszolgáló helyiségekkel rendelkező fogadóépület, valamint saját parkoló található. A rendezvényterem professzionális prezentációs technikával (projektor, motoros vászon, audiovizuális rendszer) felszerelt és WIFI internet-kapcsolattal rendelkezik.

A KultPince ideális helyszínként szolgál esküvők és más családi események, céges rendezvények, csapatépítés, illetve baráti társaságok programjai számára. A borkínálat és vendéglátás mellett a programszervezésben (a csapatépítéstől a kézműves foglalkozásig) is teljes körű segítséget tudunk nyújtani.

Szeretettel várjuk Önt is!"

Kínálat: borkóstoló, étkezés, szállás, palackozott borok, téliesített présház, mosdó

KAPCSOLAT

2200 Monor, Mátyás király u. 11.
Telefon: 06-20-298-5700
Email: kultpince@kultpince.hu
Facebook: https://www.facebook.com/kultpince
Honlap: http://www.kultpince.hu

 

Fotógaléria

Jelentkezz be!

Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Ha egy pincefalu 3 Fogadóját meglátogatod, akkor strázsamesteri rangot érhetsz el!A regisztrált kalandorok száma: 48
A regisztrált kártyák száma: 714